СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 18.01.2021 – 24.01.2021

x


По-голяма част от събитията в живота ви към настоящия момент се движат по инерция и според натрупани вече тенденции. В този процес вие по един съвсем естествен начин ще разбирате какво има потенциал да остане в живота ви и с какво следва да се разделите. Не е изключено да възникнат и варианти на развитие, особено, ако ги търсите. Някои от вас ще съумеят да постигнат свое тайно желание или такова, което е ескалирало от доста време.

Добре ще си взаимодействате с хора извън близкото ви обкръжение, въпреки че не са изключени изненади в този смисъл и не всичките ще бъдат приятни.

Информационният поток през тази седмица е много усилен, възможно е да идентифицирате тайни процеси, ако има хора, които действат зад гърба ви или против интересите ви, то те ще се появят, ще можете да ги идентифицирате, така че да вземете мерки… В друг случай набелязвате нови обстоятелства, които пак така ще имат ярко отражение върху вашите решения, бъдещи перспективи на развитие…

Знанието винаги е сила, така че вие ще може да се възползвате от него, дори и не всичко чуто да е по вкуса ви, поне ще е повод да си изградите правилна стратегия. Повечето от вас могат да се концентрират и върху дела, които са нетрадиционни, извън обичайния ритъм в ежедневието, например те са се натрупали в миналото, но все още не са разрешени и сега изискват да бъдат  предприети определени стъпки…

В друг случай, може да решите да се отдадете на лични приоритети, да си дадете почивка и т.н.

Все повече ви се налага да си служите с думите като с оръжие, да воювате за интересите си. С думите можете да водите битки, да побеждавате, да си извоювате лидерски позиции, но можете да си навлечете и недоброжелатели или откровени врагове.

Възможно е да се чувствате предизвикани от по-агресивни или нетолерантни личности, но все пак е препоръчително да избягвате конфликти, които могат да имат по-широко отражение, отколкото предполагате.

Изказвайте тезата си аргументирано, ако вид консенсус е невъзможен, тогава вие може да прекратите връзки или договори, които внасят повече напрежение, отколкото да носят ползи или те въобще са изчерпани.

Не са изключени изненади и те ще са верен ориентир в тази посока – какво трябва да се обнови генерално, за да подобрите средата си на съществуване, за да сте по-спокойни и щастливи и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ