СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 18.01.2021 – 24.01.2021

x


На 20 януари Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак, така че вие навлизате в ключов период, през който стартирате нова енергийна програма за цялата предстояща 2021 година, а предвид влиянието на Юпитер и Сатурн, които вече са във вашия зодиакален знак, за много по-дълъг период от време, вероятно за години напред. Ветровете на промяната я усещат най-силно родените през първи деканат, тоест родените през януари, но и всички останали в различна степен. Част от преобразованията ще нахлуват по външни и независещи от вас причини, но други вие ще ги инициирате…

Всичко случващо се сега и до края на февруари ще промени декорите ви на съществуване буквално и в преносен смисъл. Повечето от вас ще предприемат стъпки, които ще доведат до базисни преобразования в живота им на всички нива.

В друг случай – вие ще се концентрирате върху промени, които касаят приоритетно вашето местоживеене, отношения в семейството, справяне с имотни казуси или това могат да бъдат належащи ремонти… Всичко случващо се може да е на фон, който внася известно напрежение и ви принуждава да действате по-крайно или радикално, все едно сте предизвикани.

Въпреки всичко, вие сте в позиция, поне в повечето случаи, която позволява вие да насочвате събитията в една или друга посока.

Това е време, през което съдбата или висшите сили ви се доверяват, дават ви право на избор, това е сила, но и отговорност. Вие сами ще усещате, че се налага да поемете по-високи отговорности в определена посока, за да стабилизирате живота си, за да се справите с някои предизвикателства, в този процес може да се наложи да поемете последици от минали ваши действия, но също така съдбата ще ви даде шанс да се доберете до нови възможности, варианти на развитие, които все по-ясно ще се очертават на хоризонта…

Възползвайте се по оптимален начин и предвид аспектацията на звездите ориентирайте се към по-далечни и по-значими цели, които ще можете да реализирате, така ще стигнете много далеч, ще имате шанс да реализирате потенциала си, мисията си по-оптимално подходящ за вас начин. Ще имате достатъчно подсказки на какво може да разчитате и с какво следва да се разделите.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ех, този вечен тренчкот!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ