СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 19.02.2024 – 25.02.2024

x


Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак,  така че вие навлизате в много важен период,  през който започвате да изграждате енергийна програма за цялата предстояща година.

От вас сега ще се изисква да бъдете социално по- активни,  да изказвате мнение,  идеи и желания,  които ще бъдат подкрепени от околните, от важни за вас хора,  а това ще повлияе силно на чувството ви за щастие, шанс да материализирате намерение,  да постигнете цел.

Възможно е да получите интересни или полезни предложения,  които ще имат стабилизиращ ефект,  мога да допринесат за ваши по-престижни позиции..

През тази и следващата седмица може да създадете връзки, които са стабилни и надеждни… Някой от вас ще привлека покровител на своя страна,  а други ще сключат дългосрочни и перспективни  договори.

В целия този процес трябва да се пазите от интриги,  изглежда,  че не всички ще са чак толкова добронамерени,  ще има и личности,  които ще се опитват да действат за гърба ви и да ви навредят.

В оптимален случай- укрепвате контакти, които са полезни, но прекратявате други, които могат да ви навредят  и правите чистка на вашето  обкръжение.

На 24 февруари  предстои Пълнолуние, което в по-ярки краски ще ви покаже силни и слаби звена във ваши партньорски отношения, важни за вас връзки. Дребни действия през това време имат широко отражение  и е препоръчително да внимавате какви думи изказвате, насочвайте внимателно тази енергия, която ще има значение и отражение като минимум за следващите около две седмици…Задавате дългосрочни тенденции в отношенията си, нека това да е повод да отстраните евентуални слабости и да усилите позитиви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени