СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 19.02.2024 – 25.02.2024

x


Все по-важна тема за вас се превръща финансовото ви състояние. Сега можете да стабилизирате  или повишите вашите доходи  като получите награда за полагане от вас до този момент усилия,  ориентирате се към нещо сигурно,  което ви действа по подобен начин.

Ако условията на труд го позволяват,  точно сега вие можете да  увеличите вашите печалби… Ако в някои случаи това не е така,  тогава е вероятно да си потърсите и намерите нещо друго и по-перспективно.

Повечето от вас ще могат да разчитат на своите близки и своето семейство- морално и материално,  а вашият дом ще бъде и ваша крепост.

В друг вариант фокусът в живота ви ще бъде  да се справите с битови и имотни казуси  и може да решите да инвестирате в недвижимо имущество,  в такъв случай  това ще се окаже  благоприятно обстоятелство.

Хубав период да хармонизирате най-близката си среда,  да изчистите евентуални недоразумения между вас и  семейството,  да извършите промени,  които ще допринесат за комфорта ви.  Понякога може да сте малко по-взискателни или пък недоволни от текущи ситуации,  нека това да не се превърне в повод за недоразумения с любими хора,  канализирайте тази мощна енергия в конструктивна посока,  така че да се изчистят слаби звена,  а не обратното. Не губете крайни цели от поглед и така няма да се изгубите,  образно казано.

Влияете на тенденциите над средното ниво,  възползвайте се по оптимален начин..

Вие все още сте в период,  в който задавате водещи тенденции,  които ще определят фона ви на съществуване  за следващите месеци,  а може и по-дълго,  имайте го предвид и насочвайте внимателно.

На 24-ти февруари предстои Пълнолуние,  което в по-ярки краски ще ви покаже кой допринася за благоденствието ви или точно обратното- нанася ви щети.  Нека това да се превърне в повод  да укрепите полезни връзки,  но да се дистанцирате или да прекратите други,  които са вредни за вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени