СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП РИБИ 19.12.2016 – 25.12.2016

x


На 19 декември Марс преминава във вашия зодиакален знак и силно ще ви въздейства, ще пробуди желанието ви да се борите, да постигате целите си стратегически или на всяка цена, като разчитате на подкрепа от страна на околните /приятели, колеги, партньори/, но също като  си промените линията на поведение, особено, ако настоящето ви не е водело до нужните резултати, разбиране и т.н.

До 10 януари сте в прекрасен период, да съчетаете интуицията и креативността с реални действия, които да материализират желанията ви.

Имате шанс да привлечете на своя страна енергични личности, които да подпомогнат личните ви успехи, също да изгладите евентуални недоразумения с околните. До края на януари вие можете да излезете от сложна и заплетена ситуация, която е свързана с общественото ви положение, важни за вас връзки и т.н, като разчитате на точно на инициативност и активност. На този етап набележете слабите звена, разграничете „сеното от плявата”, що се отнася за обкръжението ви, вижте на кого можете да разчитате, кой ви носи повече вреда, какво трябва да трансформирате в общуването, за да получавате повече подкрепа, а не обратното… Всъщност, гореспоменатото по един естествен начин ще промени бъдещите ви планове, позиции в колектив, не е изключено да създадете нови и полезни връзки, а някои от старите и вече изчерпани да отпаднат от живота ви.

През идния близо месец пластовете под краката ви се наместват, онова, което предприемете, може да прораства през цялата идна година или две. Създайте си стратегия!

В понеделник и вторник – подходящо време да стабилизирате връзките си.

В сряда, четвъртък и петък – звездите акцентират върху материалната ви стабилност и сигурност, възможни са непланирани разходи или бързи печалби. Направете си анализ.

В събота – приятни, емоционални преживявания с любими хора.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ