СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 19.12.2016 – 25.12.2016

x


Вие сте в процес, през който започвате да преосмисляте вече взети решения от близкото минало. Това е подходящо време, да анализирате евентуални слаби звена, препятстващи бъдещите ви успехи или чувство за щастие – общо, като се вгледате в детайлите, попълните пропуски, оцените убягнали ви детайли или разкриете тайни… Каквото и да е, то ще е много полезно да изберете вярната посока.

На 22 декември Слънцето навлиза в козирог, традиционно през това време вие по-ясно разбирате какво трябва да оставите зад гърба си, с какво да продължите. Предстоят развръзки и кулминация на онова, което сте поддържали през отиващата си вече 2016 година. Възползвайте се, за да „очистите къщичката си”- образно казано и да позволите свеж въздух да нахлуе в него…

Все по-актуална става темата с приходи-разходи и до 10 януари ще сте силно мотивирани да спечелите и укрепите финансовото си положение, включително като разчитате на алтернативи, нерегламентирани доходи или подкрепа извън близкото ви обкръжение – и да, ще имате подобен шанс, стига да го потърсите. Показателни са понеделник и вторник…

До края на януари, онова, което инициирате за материалното ви благополучие ще има дълготрайно отражение. Същевременно, полезно е да се пазите от необмислени харчове, спорове на подобни теми, а ако имате стари дългове, те могат да напомнят за себе си.

До 03 януари Венера е във вашия зодиакален знак и ви закриля – възползвайте се! Дори и да има някакви предизвикателства пред вас – тя може да ги минимизира.

В сряда, четвъртък и петък информационният поток отново е много усилен, не са изключени изненади, ако има тайни или скрити процеси, те могат да станат явни. Пазете се от спонтанни и необмислени реакции, изказани думи.

В оптимален случай – социално активни сте, успявате да се възползвате от чутото и да го превъртите във ваша полза.

В събота и неделя сте много емоционални, осветяват се по-далечни перспективи на социалното ви положение -генерално.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ