СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 20.11.2023 – 26.11.2023

x


До 22-ри ноември вие се намирате в отличен период, през който вашата популярност расте, можете да разширите влиянието си върху околните като разчитате на висока квалификация, знания, които демонстрирате. Някои от вас могат да попаднат под опеката на влиятелна и власт-имаща личност.

Евентуални пътувания, общуване с хора извън близкото или традиционното обкръжение, ще се превръщат в проводник на възможности, промени, които са дълготрайни, могат да ви помогнат да надскочите успехите си и да разширите хоризонтите си на развитие.

Вие сте в отличен период, през който можете да повишите доходите си или да извършите положителни промени в кариерното развитие, понеже ви одобряват личности, които влияят на благополучието и просперитета ви.

През втората част от седмицата все по-важна тема за вас ще се превръща кариерното израстване, други високи и честолюбиви цели, които засягат вашата сигурност, ключови за вас въпроси, свързани с бъдещето ви.

Може да ви се налага да се мобилизирате, за да преодолеете трудност, за да се докажете, за да реализирате волево онова, което най-силно искате.

Така през втората част от периода вие може да постигнете труден успех, но и такъв, който никой не може да ви вземе, защото той се гради върху вашия опит и авторитет, които демонстрирате.

Ако все пак трябва да промените нещо, за да облекчите живота си и да не водите излишни битки, това пак така ще е видно, вие ще изградите стратегия и ще си направите избор.

От 24-ти ноември 2023г. и до четвърти януари 2024 г. вие може да извоювате успехи, които засягат социалния ви статус, обществено положение, кариера, може да направите важни стъпки, които ще се развиват после по инерция и през следващите около две години и половина…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени