СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 21.08.2023 – 27.08.2023

x


Все по-важна тема за вас се превръща партньорските отношения, лични и делови.

Вие навлизате в период, през който вашите успехи, реализацията на вашите цели и желания в значима степен зависи от подкрепата и одобрението на отсрещната страна, на другите – общо.

Към настоящия момент може да сте склонни да проявявате повишена критичност или идеалистичност, но ако вашите представи са неточни, тогава тази тенденция ще се превръща в охлаждане на връзки, раздяла с илюзии…

Препоръчително е да гледате в по-далечна перспектива, защото дребни действия могат да имат широко и крайно отражение върху съответни и приоритетни за вас отношения, както казах вече – партньорски, лични или делови.

Звездите ще ви потикват силно да наместите пластовете във вашите отношения, те ще се тестват за здравина, перспективните ще станат още по-здрави, защото са издържали  своеобразен тест за устойчиво, надежност… Други могат да се разпаднат, охладят до степен на замръзване и със съответните последици…

Все пак крайният резултат ще зависи много от това какво вие искате… Дали забелязвате повече позитивите, защото обичате или пък негативите, защото не достигат обичта и привързаността…

Вашата популярност расте, може да заемете по-престижни обществени позиции или пък да попаднете под опеката на влиятелна или власт имаща личност, която ще се превърне в мост към собствените ви успехи.

На работното място или в ежедневието информационният поток е много усилен, така че може да внесе известно напрежение, объркване на предварителния график.

Ако в миналото са съществували и неразрешение въпроси с ваши колеги, сега те могат да ескалират, ако желаете може да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди, за да изчистите недоразумения, за да отговорите на повишени очаквания, за да наваксате с евентуални пропуски.

Ако това е невъзможно, тогава ще продължите да се въртите във водовъртеж от спорове и със съответните последици, ако не веднага, то през първата част на октомври.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени