СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 21.08.2023 – 27.08.2023

x


Все по-важна тема за вас се превръща партньорските отношения, лични и делови.

Вие навлизате в период, през който вашите успехи, реализацията на вашите цели и желания в значима степен зависи от подкрепата и одобрението на отсрещната страна, на другите – общо.

Към настоящия момент може да сте склонни да проявявате повишена критичност или идеалистичност, но ако вашите представи са неточни, тогава тази тенденция ще се превръща в охлаждане на връзки, раздяла с илюзии…

Препоръчително е да гледате в по-далечна перспектива, защото дребни действия могат да имат широко и крайно отражение върху съответни и приоритетни за вас отношения, както казах вече – партньорски, лични или делови.

Звездите ще ви потикват силно да наместите пластовете във вашите отношения, те ще се тестват за здравина, перспективните ще станат още по-здрави, защото са издържали  своеобразен тест за устойчиво, надежност… Други могат да се разпаднат, охладят до степен на замръзване и със съответните последици…

Все пак крайният резултат ще зависи много от това какво вие искате… Дали забелязвате повече позитивите, защото обичате или пък негативите, защото не достигат обичта и привързаността…

Вашата популярност расте, може да заемете по-престижни обществени позиции или пък да попаднете под опеката на влиятелна или власт имаща личност, която ще се превърне в мост към собствените ви успехи.

На работното място или в ежедневието информационният поток е много усилен, така че може да внесе известно напрежение, объркване на предварителния график.

Ако в миналото са съществували и неразрешение въпроси с ваши колеги, сега те могат да ескалират, ако желаете може да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди, за да изчистите недоразумения, за да отговорите на повишени очаквания, за да наваксате с евентуални пропуски.

Ако това е невъзможно, тогава ще продължите да се въртите във водовъртеж от спорове и със съответните последици, ако не веднага, то през първата част на октомври.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Палтото в главната роля.

Ако сте пропуснали
Най-четени