СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 22.01.2024 – 28.01.2024

x


Общуването през настоящата седмица ще се превръща в проводник на възможности, тази тенденция ще се усили и през втората част от периода.

Комуникацията ще ви помогне да се справите с повишена конкуренция, а понякога и недоброжелатели, които могат да се появят във вашето обкръжение.

Препоръчително е да залагате на диалогичността и да избягвате конфликти, които могат да имат широко отражение.

Все пак и повечето от вас ще се радват и на вид опека от страна на влиятелни или власт- имащи личности, особено, ако се нуждаете от такива.

Изглежда, че сега най-важното за вас е да внимавате кого допускате до себе си, защото посланията към вас не са еднозначни. От една страна вашата популярност ще расте, може да създадете надеждни и забележителни съюзи, да сключите подобни договори, а това да има дълготрайно и позитивно отражение върху ваши бъдещи перспективи на развитие. От друга страна и както казах вече, около вас може да има и такива личности, които застават на пътя ви към вид успех или ви предизвикват. Нека това да ви стимулира, така че да демонстрирате най-доброто от себе си, да покажете качества, воля и упоритост, чрез които да се превърнете в победители. Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава може да се наложи да смените вашата среда, за да си потърсите и намерите нещо друго и по-подходящо.

Информационният поток е много усилен, така че не е изключено да узнаете тайни, ако някои действа зад гърба ви да го идентифицирате, въпреки че няма да бъдете автоматично предпазени от евентуална некоректност и „удари в гърба“. Бъдете внимателни и всичко ще е наред…

През втората част от седмицата в обкръжението ви може да навлезе нов човек, с който да обедините усилия, който може да допринесе за чувството ви на щастие или по-лесно осъществяване на вашите мечти…

Любовта е на заден план или се влияе силно от съвсем практични и рационални оценки.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нещо от Chanel? Задължително!

Ако сте пропуснали
Най-четени