СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 22.01.2024 – 28.01.2024

x


Слънцето и Плутон вече транзитират през вашия зодиакален знак, така че мнозина ще усетят това въздействие като доза удовлетворение, все едно силата и самоувереността се възвръщат в значима степен към вас, вероятно и не без причина, а следствие и на нови възможности, по-добри перспективи на развитие, които се разкриват пред вас… Трябва да се има предвид, че докато Слънцето е във вашия зодиакален знак вие влияете на тенденциите и ги насочвате над средното ниво, а това е сила и отговорност, крайният резултат зависи много от вашата воля и в каква посока ще насочите тази мощна енергия.

Мнозина ще преобразят на този етап своята среда на съществуване, така че ще хармонизирате и подобрите семейната обстановка, в друг случай – ще предприемете стъпки, които ще се отразят на недвижимо имущество и дори ваше местоживеене. Не губете крайните си цели от поглед и така всички преобразувания ще бъдат във ваша полза.

Ако това не е ваша тема, тогава може да се концентрирате върху теми, които ще сменят обстановката и „декорите“ около вас, всичко и на различни нива от живота…

Вие сте в хубав период да стабилизирате вашите доходи или да се доберете до дълготрайни и надежни източници за печалба. Това може да се случи като увенчаете с успех усилия,  които сте полагали до този момент… В друг случай – има на кого да разчитате и кой да ви пази гърба, а може и успешно да взаимодействате със социално-значими организации,  подобни институции.

Мнозина ще могат да разчитат на семейството си – морално и финансово…

Все пак между вас може да има и такива, които инвестират в своя дом и в такъв случай това ще се отчита за правилно.

Вашите чувства се ревизират, могат да охладнеят или пък ще изследвате сърдечните си връзки и в по-голяма дълбочина, в по-далечно бъдеще, така че да вземете правилни решения – с какво или кого да продължите напред, какво евентуално да оставите зад гърба си.

В миналото може да са се появили врагове или недоброжелатели, от които трябва да се пазите или да се дистанцирате, все още сте в период, който изисква да разчистите вашето обкръжение от неблагоприятни и вредни влияния…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени