СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 22.05.2023 – 28.05.2023

x


Все по-важна тема ще се превръща вашия дом и семейство, разбирателство у дома, това понякога могат да бъдат и битови дейности, свързани с ремонти, имущество или пък местоживеене.

Някои от вас ще трябва да разпределят времето си много внимателно между текущи и лични задачи и ежедневието ви може да стане малко по-напрегнато, натоварено с дела над средното ниво.

Все пак това ще бъде отличен момент, през който вие да се докажете, може да пренаредите ангажиментите си по важност, за да бъдете по-ефективни, за да се справите с всичко и да спечелите, буквално и в по-широк смисъл.

Но винаги ще могат да разчитат на своето семейство, въпреки че самите вие може да сте несъгласни с някои процеси и да проявявате по-голяма взискателно, дори недоволство към близките си.

Мнозина от вас са склонни да се връщат назад към миналото и да правят равносметки,  нека те да имат оздравителен ефект, така и ще бъде, ако не проявявате прекалено голяма строгост и безкомпромисност към другите.

Информационният поток е много усилен, той ще ви покаже шанс да надникнете в по-далечното бъдеще и във връзка с вашата професионална реализация. Ако всичко е наред,  тогава вие ще може да вземете по-престижни позиции, но от вас ще се изисква да демонстрирате натрупан опит и знания, може би да повишавате вашата квалификация, да сте социално по-активни и да общувате с повече хора.

Ескалират и приятни изненади като известия и предложения, в повечето случаи те ще бъдат от любими хора, ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива.

Ще намирате време и за развлечения.

Пазете се от конфликти или ситуации, които много приличат на „от клечка – мечка“, а това да се превърне в повод за късане на контакти или договори, попадане в напрегната обстановка на работното място.

Хубаво е и да сте нащрек, ако пътувате, периодът не е подходящ да закупувате автомобил,  ако това ви интересува.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени