СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 22.05.2023 – 28.05.2023

x


Все по-важна тема ще се превръща вашия дом и семейство, разбирателство у дома, това понякога могат да бъдат и битови дейности, свързани с ремонти, имущество или пък местоживеене.

Някои от вас ще трябва да разпределят времето си много внимателно между текущи и лични задачи и ежедневието ви може да стане малко по-напрегнато, натоварено с дела над средното ниво.

Все пак това ще бъде отличен момент, през който вие да се докажете, може да пренаредите ангажиментите си по важност, за да бъдете по-ефективни, за да се справите с всичко и да спечелите, буквално и в по-широк смисъл.

Но винаги ще могат да разчитат на своето семейство, въпреки че самите вие може да сте несъгласни с някои процеси и да проявявате по-голяма взискателно, дори недоволство към близките си.

Мнозина от вас са склонни да се връщат назад към миналото и да правят равносметки,  нека те да имат оздравителен ефект, така и ще бъде, ако не проявявате прекалено голяма строгост и безкомпромисност към другите.

Информационният поток е много усилен, той ще ви покаже шанс да надникнете в по-далечното бъдеще и във връзка с вашата професионална реализация. Ако всичко е наред,  тогава вие ще може да вземете по-престижни позиции, но от вас ще се изисква да демонстрирате натрупан опит и знания, може би да повишавате вашата квалификация, да сте социално по-активни и да общувате с повече хора.

Ескалират и приятни изненади като известия и предложения, в повечето случаи те ще бъдат от любими хора, ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива.

Ще намирате време и за развлечения.

Пазете се от конфликти или ситуации, които много приличат на „от клечка – мечка“, а това да се превърне в повод за късане на контакти или договори, попадане в напрегната обстановка на работното място.

Хубаво е и да сте нащрек, ако пътувате, периодът не е подходящ да закупувате автомобил,  ако това ви интересува.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ