СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 23.05.2022 – 29.05.2022

x


Вие се намирате в силен период, през който можете да хармонизирате и подобрите вашата най-близка среда на съществуване, във вашия дом и не само. Повечето от вас ще могат да разчитат на семейство и роднини, които ще ви подкрепят – морално и материално.

Успешно може да се справите с битови и имотни казуси. Може да решите да инвестирате в недвижимо имущество и това ще се окаже правилно, благоприятно обстоятелство, ако действате по този начин.

Навлизате в силен период, през който можете да подобрите финансовото си състояние,  като намерите нови източници за печалба, върнете си нещо изгубено или се доберете до паралелни  доходи.

Тази тенденция ще се усилва през втората част от седмицата, част от шансовете сами ще застават на пътя ви и под формата на предложения, вид подкрепа, други – вие ще отключите и чрез собствените си инициативност…

Хубаво е да се замислите за по-мащабни и по- дългосрочни инициативи, които ще повишат доходите ви и ще подобрят благоденствието ви, дребни действия могат да имат широко отражение в историята част на периода и през следващите около две седмици…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени