СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 23.05.2022 – 29.05.2022

x


Вие ще намирате все повече време за забавления или все повече ще възникват фактори,  които ще ви карат да се чувствате „в свои води“. Ще можете повече да влияете на хора и тенденции, понякога и като разчитате на доза късмет.

Звездите ще ви дадат шанс да демонстрирате потенциала си, да можете да го разгърнете, а той да бъде забелязан и оценен по достойнство.

От втората част на седмицата и през следващите дни, вероятно около месец, трудно ще ви свърта на едно място, но и няма да ви се занимава с рутина, а само с онова, което ви носи истинско удовлетворение.

Ще се борите за интересите си, понякога ще влизате в словесни двубои, ще търсите подкрепа, ще преговаряте и така действително ще привлечете на ваша страна внимание, одобрение, вид опека, които ще допринесат за чувството ви на удовлетворение или действително ще подпомогнат осъществяването на собствените ви желания и съответни успехи. Общуването може да преобрази живота ви, така че си струва да бъдете социално по-активни.

Не е изключено да получите много интересни предложения, които да ви подействат по подобен начин, в живота ви могат да нахлуят нови хора, които да ви окаже значимо въздействие…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени