СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 23.08.2021 – 29.08.2021

x


Вашата популярност продължава да расте и вие се радвате на все повече внимание, не е изключено да получавате интересни предложения, въпрос на избор е дали ще ги приемете.

Самите вие може да проявявате висока социална активност, целенасочено да създавате и укрепвате връзки, които могат да се превръщат в мост към вашите успехи…

Информационният поток може да ви носи изненади и в повечето случаи приятни, под формата на внезапни шансове…

Подходящо е да преговаряте за интересите си, да търсите и получавате подкрепа, която може да ви подейства обогатяващо, може да се превърне в алтернатива на печалба или поне чувство на удовлетворение.

Все по-важна тема се превръщат партньорските ви отношения, защото човекът до вас има повече нужда от внимание или предстоят промени, а вие трябва да ги канализирате в оптимално подходяща за вас посока.

Ако между вас и важни за вас хора са се натрупали недоразумения, вид неяснота, съмнения, това може да са ваши партньори, но не само, тогава през тази седмица има голяма вероятност те да ескалират, да се проявят, за да ги изясните.

Приемете, че хората от обкръжението ви може да изказват неща, които не винаги са приятни, но пък могат да ви бъдат полезни, да ви покажат една друга посока на развитие, която ви убягва в някои случай.

Можете да привлечете на ваша страна влиятелна или власт-имащи личност, да преобразите бъдещи перспективи на развитие и следствие на вид опека. Концентрирайте се в това направление и ще преуспеете…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени