СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 23.08.2021 – 29.08.2021

x


Все по-важна тема за вас се превръщат чисто финансови приоритети. Вие може да промените мнението за близкото си обкръжение и според това на кого и в каква степен може да разчитате – чисто материално, но и морално.

Трябва да имате предвид, че от една страна благоденствието ви сега зависи подчертано от подкрепа и одобрение, които може да получите от страна на важни за вас хора, които допринасят за благоденствието ви, а от друга страна – този процес може да изисква усилие или доза компромиси. Въпреки всичко – целенасочени действия в тази посока – получаване на подкрепа от страна на определени личности може да се увенчае с успех, така че си струва да подходите точно по този начин и да се концентрирате в това направление.

Препоръчително е да се пазите от личности, които могат да ви нанесат щети.

Не е изключено да възникнат конфликти на интереси, в такъв случай може да надникнете отвъд видимото, да проследите причинно-следствени връзки, за да се справите по оптимално добър начин.

Ако това е невъзможно, да изчистите евентуални недоразумения и да погледнете в обща и обогатяваща посока с важни за вас лица, тогава ще е по-добре да страните от тях, за да се предпазите и от бъдещи загуби.

Случващото се ще ви помогне да погледнете от един по-реалистичен ъгъл на околните, да се разделите с евентуални илюзии, ако е имало такива. Възможно е да нарасне необходимостта да се справяте с имотни или други спорни и финансови казуси. Имате шанс да наклоните везните във ваша посока, но трябва да внимавате за подробности, за да се предпазите от някои скрити и подмолни течения, които могат да ви разминат с очакваното.

Родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен – успяват да стабилизират живота си или вземат важни решения, като гледат в по-далечна перспектива и вземат конструктивни решения.

Общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение, евентуални пътувания – се превръщат в повод за разтоварване, удовлетворение или радост.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени