СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 23.10.2023 – 29.10.2023

x


Звездите ви подтикват много силно  да излезете извън границите на познатото,  да разчупите статуквото,  да надскочите успехите си.

Подобни тенденции може да се отключат следствие на вашите собствени и повишаващи се амбиции, защото си поставяте по-високи или по-далечни цели, понеже настоящето не ви удовлетворява, а някой от вас може да бъдат  подтикнати да реагира така и от външни фактори.

Общуването е проводник на промени,  дава ви шанс да надникнете в бъдещето, да сглобите една цялостна картина и да изберете най-подходящата за вас посока.

Водите доста емоционални разговори,  някой от тях може да прераснат в спорове и дори конфликти.  Пазете се от попадане в ситуации, при които вид преувеличения ще са способни да уголемят  различията,  а не да ги разрешат,  поради изкривяване на факти,  крайности в изказвания и т.н.

Все пак може да чуете новини,  които да променят ваши планове,  че и връзки… Под въздействие на всичко това- вие  ще укрепите и надградите перспективни  отношения,  останалите  ще бъдат преосмислени или прекратени.

Може да скъсате договори, да смените средата си,  някой от вас може да се захванат с уреждането  на юридически казуси, когато се преминат определени граници на неразбирателство и не може да се намери друг изход…

Между вас може да има и такива,  които желаят да повишат своите знания,  за да си гарантират  по-добри резултати…

Може да очаквате шанс да стабилизирате позициите си, да наложите авторитета си или да постигнете дълготрайни успехи като демонстрирате висока квалификация или пък разчитате на опека от влиятелна личност.

Други варианти  и свободни пътища ще се откриват при пътувания…

Все пак е полезно да бъдете по-внимателни при евентуални пътувания,  и да се пазите отново от напрежение, дори  инциденти,  особено през последните дни.

Не е подходящо сега да се закупува автомобил,  добре да го имате предвид.

Любовта-  повечето от вас се радват на добронамереност и разбиране  от страна на своята половинка.

Това е подходящо време да оздравите отношенията си,  ще имате такава възможност, ако искате и се налага. Мнозина ще водят разговори със своя партньор, които ще имат широко и дългосрочно отражение, може да вземете определящи решения за вашето бъдеще. Резултатът ще е позитивен, в повечето случаи и когато съответните отношения са перспективни.

Хубав период да срещнете любовта, лек флирт може да прерасне в нещо повече…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени