СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 23.10.2023 – 29.10.2023

x


Вие се намирате в хубав период, през който можете или трябва да се докажете, да изпъкнете, така че да се изкачите по йерархичната стълбичка, да заемете по-престижно обществено положение или пък да направите пробив в кариерното си развитие.

Повечето от вас ще демонстрират висока инициативност, борбеност, лидерски качества,  които ще вдъхват уважение и ще са повод да наложите авторитета си, да спечелите някаква битка.

Подходящо време да стабилизирате доходите си или пък да откриете нови и дългосрочни източници за печалба.

Звездите не обещават „подаръци“, но пък ви дават „зелена светлина“ за голяма част от вашите цели… Колкото са по-високи вашите амбиции, толкова по-далеч можете да стигнете.

Ако това не е ваша тема, тогава вие може да сте концентрирани върху други преобразувания, които пак така засягат вашия социален статус, но и семейство, местоживеене… Някои от вас ще обмислят и реализират промени, които са на всички нива,  обхващат личен и делови аспект, така че да се измъкнете от някои сложни и напрегнати ситуации или пък да получите по-голямо удовлетворение, усещане за вид стабилност.

Може да предприемете действия, които да се отразят на местоживеенето, среда на съществуване, дом и семейство… Много е важно какво всъщност искате и в каква посока ще канализирате тази мощна енергия. Трябва да се има предвид също така, че  максималистични очаквания водят по-скоро до разочарования, така че в повечето случаи се изисква някакъв компромис, умереност, баланс, така че всичко да се развие по оптимално добър начин. Може да имате усещането, че трябва да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно, и на практика да е точно така, вие ще прецените какво си заслужава според вас.

В любовта – преминавате през период на трансформации, вид преоценки и според това до колко можете да разчитате морално и материално на човека до вас.

Все пак периодът е добър да се изчистят различия, да се укрепят отношения, да се превъртят в една по-положителна посока, така и ще бъде, ако отношенията са перспективни.

В края на седмицата могат да се случат достатъчно важни, а за някои и превратни събития, защото на 28 октомври предстои пълнолуние с лунно затъмнение. Насочвайте до тогава, за да е всичко така, както желаете или по оптимално добър за вас начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени