СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 25.10.2021 – 31.10.2021

x


Навлизате в период, през който ще трябва да излезете от зоната си на комфорт, да разширите хоризонтите си на развитие, да откриете варианти, нови възможности, защото статуквото не може да бъде съхранено.

Когато говорим за професионална реализация, тогава висока квалификация или обогатяването на вашите знания ще ви дърпа напред и нагоре. Все пак общуването с влиятелни или власт-имащи личности, или такива, които са извън традиционното обкръжение, не винаги ще е лесно и не винаги ще можете да разчитате на вид компромиси и диалогичност. Сега вие може да се опитате да отговорите на повишени изисквания, може да ви се наложи да „сверите часовника си с реалността“, със съответните позитиви после.

Дори и да отпадне нещо от живота ви, то може да е по-скоро илюзорно, а към истинското ви щастие ще ви отведат други пътища и вие ще осетите тази своеобразна опека като закрила от висшите сили, все едно някой пази гърба ви или все се намира начин, дори и това не винаги да е видно на пръв поглед.

Някои от вас може да се концентрират върху взаимоотношения с хора, стоящи далеч от тях, буквално и в преносен смисъл, евентуални пътувания. Посланията не са еднозначни, но ви сблъскват с вид истини и ако не всичко е по вкуса ви, това ще ви принуди да вземете мерки, за да се предпазите от бъдещи затруднения, попадане в подобна ситуация и т.н.

Бъдете внимателни при разрешаването на спорни или юридически казуси, внимавайте за подробности, бъдете изрядни в документи…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени