СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 25.10.2021 – 31.10.2021

x


Навлизате в един от най-важните периоди за вас през годината, когато можете да завъртите колелото на съдбата си в една или друга посока. Добрата новина е, че крайният изход в значима степен ще зависи от вас самите. В не толкова позитивен аспект, вие може да се почувствате предизвикани да действате по-крайно, решително, за да защитите стабилността и интересите си.

Възможно е да ескалират процеси, които ще се отразят на кариерното ви развитие, а от вас да се изисква да проявите повишена адаптивност. Например, това може да са нови изисквания, повишена конкуренция, в по-неприятна форма не твърде добро разбирателство с определени личности. Както казах вече, крайният изход в значима степен ще зависи от собствената ви приспособимост и способност да се възползвате от всяка ситуация, дори и тя да е напрегната… Вие сте креативни, изобретателни и ще успеете, но това може да изисква и компромиси.

Ако не желаете или дори определени приоритети от миналото не кореспондират с бъдещето ви, тогава действително ще оставите нещо в миналото си и ще отворите нова страница в живота си. То може да се отнася до дългогодишни отношения, лични или делови, кариерно развитие…

Ще можете да разчитате на приятели или други личности, които по някакъв начин ще допринасят за чувството ви на щастие, може да ви подействат обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл.

Но повишени разходи също са твърде вероятни, може и да са полезни или неизбежни инвестиции.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени