СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 26.04.2021 – 02.05.2021

x


През тази седмица информационният поток е много усилен, причините за това могат да бъдат различни, например да се коренят във вашата собствена и повишена социална активност, защото трябва да защитавате интересите си, за да не позволите да бъдете изместени, защото ще се чувствате предизвикани да реагирате точно така.

В този процес не са изключени изненади, част от тях ще ви зарадват и ще бъдат под формата на приятни известия и предложения, но други могат да ви разкрият тайни процеси, които ви влияят, но не сте забелязвали до този момент.

Може да ескалират и конфликти, които не са от вчера, а са недоразумения, които са  трупани дълго време и сега отново се появяват. В такъв случай опитайте се да стопирате подобни недоразумения още в началото, иначе те трудно ще бъдат потушени и могат да ви съпътстват и през следващите месеци, със съответните последици.

През тази седмица може да скъсате връзки или договори, които вече са изчерпани, ако това се случи, това ще бъде окончателно и те завинаги ще отпаднат от живота ви.

Звездите по различни начини и поводи ви подтикват да промените гледната си точка, да допуснете нещо ново и различно във взаимоотношенията си, за да ги оздравите, освежите, за да избегнете евентуално отчуждение.

Изказвайте тезата си внимателно, думите имат широко отражение, слушайте и се опитвайте да надникнете отвъд видимото, може да чуете истини или да погледнете на близкото си обкръжение от друг ъгъл, но това винаги е полезно и оздравяващо. Пълнолунието, което е на 27 и 28 април може да допринесе за разгорещени дебати, канализирайте ги в конструктивна посока…

Най-важно послание за вас – да стабилизирате близките си отношения, ако това е невъзможно, тогава трябва да отстраните от пътя си деструктивни влияния…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Приятелството между жената и роклята е вечно.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ