СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 26.04.2021 – 02.05.2021

x


Повечето от вас ще бъдат силно концентрирани върху въпроси, които са лични, например отнасящи се до семейните взаимоотношения или пък битови и имотни казуси.

Причините за това могат да бъдат различни, например в този сектор от живота ви ескалират промени, които се отразяват и на вас самите. Член от семейството може да ви изненадва или около него могат да ескалират преобразувания, на които трябва да реагирате. В повечето случаи – вие ще се радвате на добронамереност и разбиране от страна на близки за вас хора.

В друг  вариант – случващото се ви показва какво обновление предстои или какви промени трябва да допуснете в най-близката си среда на съществуване, за да се свърже това преобразувание с освежаване, хармонизиране, нещо ново и интересно, бих казала полезно, а не обратното – деструктивно, водещо до разпад на здрави основи под краката ви.

Трябва да имате предвид, че посоката в значима степен ще зависи от вас, вие може да се превърнете като спирачка за тези преобразувания, но тогава те ще настъпят по външни и независещи от вас причини, няма да можете да ги канализирате или да им влияете, трябва да имате предвид това.

А не е изключено и да се въвлечете във вид конфронтации, които ще се провлачват дълго и със съответните последици. Все пак и както казах вече, вие можете в значима степен да влияете на тези процеси, така че крайният резултат ще зависи от вас самите.

През втората част на тази и през следващата седмица евентуални инвестиции във вашия дом и семейство ще се оказват доста полезни, благотворни и т.н.

Вашата добронамереност и взаимо-помощ с близките ще се превърне в естествен повод да очаквате същото и от отсрещната страна. Пълнолунието, което е на 27-ми и 28-ми април, е едно от най-важните за вас през годината.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес носим лятна джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ