СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 26.06.2023 – 02.07.2023

x


Навлизате в период, през който с по-голяма лекота ще постигате целите си, в известен смисъл може да се каже, че ще разчитате и на доза късмет. Усилва се вашата интуиция, творчески потенциал, който ще демонстрирате и той ще бъде забелязан, оценен по достойнство.

През настоящата седмица все ще намирате време с какво да порадвате сърцето си…

Ще намирате повече време за любими хора и развлечения, хоби, ако имате такова…

Ежедневието вижте става все по-натоварено, защото от една страна имате нужда от почивка, а и любими хора искат вниманието ви, а от друга – ескалират текущи задачи, които не можете да пренебрегнете.

На работното ви място може да е леко напрегнато поради нови условия на труд, вид промени, към които трябва да се адаптирате.

Водите разговори или чувате новини, които могат да ви покажат в по-далеч на перспектива какво предстои и в чисто професионален аспект. От вас може да се изисква повишена адаптивност, за да отговорите на тези очаквания и не само. Пазете се от недоразумения, чрез които може да скъсате договори или служебни връзки… В някои случаи това ще става спонтанно, ако всички други варианти са изчерпани, ако трябва да си потърсите и намерите нещо друго и по-подходящо за вас…

Общуването е проводник на неочаквани ситуации и новини, част от тях ще преобразят бъдещите ви планове, но знанието винаги е сила… Други ще се превръщат в повод за дълготрайни успехи, вид уговорки, получаване на опека… Ще можете да разчитате на тези постижения дълго и си струва да бъдете по-инициативни, да споделяте ваши мисли и желания и все ще се намери начин те да се осъществят на практика… Явно, че комуникацията ще отключва и шансове, понякога и над обичайното…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени