СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 26.06.2023 – 02.07.2023

x


Навлизате в период, през който с по-голяма лекота ще постигате целите си, в известен смисъл може да се каже, че ще разчитате и на доза късмет. Усилва се вашата интуиция, творчески потенциал, който ще демонстрирате и той ще бъде забелязан, оценен по достойнство.

През настоящата седмица все ще намирате време с какво да порадвате сърцето си…

Ще намирате повече време за любими хора и развлечения, хоби, ако имате такова…

Ежедневието вижте става все по-натоварено, защото от една страна имате нужда от почивка, а и любими хора искат вниманието ви, а от друга – ескалират текущи задачи, които не можете да пренебрегнете.

На работното ви място може да е леко напрегнато поради нови условия на труд, вид промени, към които трябва да се адаптирате.

Водите разговори или чувате новини, които могат да ви покажат в по-далеч на перспектива какво предстои и в чисто професионален аспект. От вас може да се изисква повишена адаптивност, за да отговорите на тези очаквания и не само. Пазете се от недоразумения, чрез които може да скъсате договори или служебни връзки… В някои случаи това ще става спонтанно, ако всички други варианти са изчерпани, ако трябва да си потърсите и намерите нещо друго и по-подходящо за вас…

Общуването е проводник на неочаквани ситуации и новини, част от тях ще преобразят бъдещите ви планове, но знанието винаги е сила… Други ще се превръщат в повод за дълготрайни успехи, вид уговорки, получаване на опека… Ще можете да разчитате на тези постижения дълго и си струва да бъдете по-инициативни, да споделяте ваши мисли и желания и все ще се намери начин те да се осъществят на практика… Явно, че комуникацията ще отключва и шансове, понякога и над обичайното…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени