СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 26.06.2023 – 02.07.2023

x


Ежедневието ви става все по-натоварено от ангажименти, същевременно вие навлизате в отличен период, през който можете да утвърдите авторитета си на работното място, може да постигнете успехи, които ще са дълготрайни и ще имат своето значение и отражение за следващите месеци, а може и повече.

Мнозина стабилизират финансите си или пък може да се доберете до дългосрочни източници за печалба. Ако в някои случаи не е така, ако условието на труд не ви удовлетворяват, тогава моментът е подходящ да си потърсите и намерите нова работа. Ако това се случи сега, тогава тя обещава да е дългосрочна и перспективна…

През настоящата седмица може да извършите положителни промени и във вашия дом и семейство, защото делегирате отговорности с близките си, можете да разчитате на тях морално и материално, понеже самите вие инвестирате в този сектор, а това по един естествен начин допринася за комфорта ви на съществуване.

Все пак изненади у дома са възможни, приоритетно с вашия партньор, ако имате такъв, но не само.

Ако възникнат различия, тогава е хубаво да им обърнете внимание, да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди, за да не позволите евентуални разногласия да прераснат вид отчуждение или да се преминат определени граници, зад които трудно ще контролирате тенденциите.

Вие сте достатъчно креативни, находчиви, така че може да бъдете достатъчно съобразителни и гъвкави, за да превъртате всякакви предизвикателства във ваша полза.

Помислете, изградете си стратегия, ако желаете разбира се. Партньорът до вас може да ви изненадва, понякога ще се държи агресивно, но в други случаи ще демонстрира любовта си, ще можете да разчитате на повече добронамереност, възползвайте се.

Връзките ви може да се нуждаят от обновление и сега най-силно въздействате или това се налага…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени