СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 27.03.2023 – 02.04.2023

x


Вероятно повечето от вас ще стават все по-концентрирани и мобилизирани в конкретна цел, която ще ви даде възможност да разгърнете и демонстрирате вашия потенциал, да получите вид удовлетворение, да сбъднете съкровено желание.

Обръщайте специално внимание на онова, което обсебва съзнанието ви, мотивира ви, амбицира ви, канализирайте мощната си енергия в това направление и ще можете да стигнете много далеч. Интуицията или инстинктите ви са много изострени и ще ви показват вярното направление.

През настоящия период вие ще просперирате, ако се занимавате с нещо, което ви дава възможност да демонстрирате вашите качества и кореспондира с вашия потенциал.

В такъв случай вие ще можете да повишите вашите доходи, ще  получите новини, известия и предложения, които ще ви подействат обогатяващо. Препоръчително е самите вие да бъдете по-инициативни в направление, което касае материалното ви състояние.

Дребни действия ще имат широко отражение и вие ще можете да реализирате успехи, на които ще разчитате през следващите месеци, а може и повече.

Изключително благоприятен момент да преговаряте за интересите си. Общуването е проводник на възможности, но ви носи и изненади. Голяма част от тях ще бъдат проводник на внезапни шансове, но не е изключено и да забележите, че определени личности се държат непредвидимо и непоследователно, не можете да разчитате на тях…

Използвайте случващото се, за да разчистите обкръжението си от нелоялни връзки или безперспективни договори.

Все пак някои контакти може да се нуждаят от обновление и промяна, за да се съхранят, вие ще решите дали да реагирате по този начин или просто ще ги отстраните от пътя си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени