СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 27.03.2023 – 02.04.2023

x


Вероятно повечето от вас ще стават все по-концентрирани и мобилизирани в конкретна цел, която ще ви даде възможност да разгърнете и демонстрирате вашия потенциал, да получите вид удовлетворение, да сбъднете съкровено желание.

Обръщайте специално внимание на онова, което обсебва съзнанието ви, мотивира ви, амбицира ви, канализирайте мощната си енергия в това направление и ще можете да стигнете много далеч. Интуицията или инстинктите ви са много изострени и ще ви показват вярното направление.

През настоящия период вие ще просперирате, ако се занимавате с нещо, което ви дава възможност да демонстрирате вашите качества и кореспондира с вашия потенциал.

В такъв случай вие ще можете да повишите вашите доходи, ще  получите новини, известия и предложения, които ще ви подействат обогатяващо. Препоръчително е самите вие да бъдете по-инициативни в направление, което касае материалното ви състояние.

Дребни действия ще имат широко отражение и вие ще можете да реализирате успехи, на които ще разчитате през следващите месеци, а може и повече.

Изключително благоприятен момент да преговаряте за интересите си. Общуването е проводник на възможности, но ви носи и изненади. Голяма част от тях ще бъдат проводник на внезапни шансове, но не е изключено и да забележите, че определени личности се държат непредвидимо и непоследователно, не можете да разчитате на тях…

Използвайте случващото се, за да разчистите обкръжението си от нелоялни връзки или безперспективни договори.

Все пак някои контакти може да се нуждаят от обновление и промяна, за да се съхранят, вие ще решите дали да реагирате по този начин или просто ще ги отстраните от пътя си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ