СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 27.12.2021 – 02.01.2022

x


На 29 декември Юпитер навлиза във вашия зодиакален знак и ще остане в него до 11 май 2022г. До тогава вие задължително ще получите шанс да преобразите живота си в една по-положителна посока, част от възможностите сами ще застават на пътя ви, други е препоръчително сами да отключите и чрез собствената си повишена инициативност в направление, което е по-дългосрочно, съответно с по-мащабни успехи, към които да се целите. Колкото са по-значими амбициите ви, толкова по-далеч можете да стигнете.

На този фон сега вие сте в отличен период да направите пробив в кариерното си развитие или да утвърдите авторитета си на работното място. Може да постигнете резултати, които ще имат широко отражение и в бъдеще време.

Някои от вас ще могат да утвърдят авторитета си в колектив, популярността им ще расте, ще могат да получат награда за полагани до този момент усилия, ще се радват на вид опека, понякога тайна или неочаквана…

Все повече може да ви се налага да се доказвате пред другите, защото вниманието е фокусирано върху вас, понеже заемате подобни постове или сте на ново място, или пък променят се изисквания, очаквания към вас, пренареждат се пластове, а вие като минимум не трябва да позволявате да бъдете изместени.

Заложете на диалогичността, демонстрирайте най-доброто от себе си, укрепвайте важни за вас връзки, преговаряйте за интересите си и ще извоювате успехи, на които ще разчитате дълго след това.

Новолунието на 02 януари ви обещава приятни новини, предложения, внезапни шансове или обновление на обществените ви позиции, следствие на усилия, които полагате, висока социална активност от ваша страна, подкрепа, която получавате, интересни, приятни или дори обогатяващи предложения…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Черни обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта тип клъч от VALENTINO

Чанта тип клъч от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ALESSANDRA RICH

Къси панталони от ALESSANDRA RICH Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Миди рокля от ALTUZARRA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Летен стил от Дженифър.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ