СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 27.12.2021 – 02.01.2022

x


Повечето от вас имат нужда от почивка, да намалят темпото или пък да се отдадат на лични приоритети, свързани с вашето собствено чувство на щастие, което е като скачени съдове за любими хора или пък здраве. На всичко това можете сега да подействате позитивно и да го насочите в една по-подходяща за вас посока.

Седмицата не протича по традиционен начин, защото се откъсвате от рутинни ангажименти, намирате време за отдих, може да пътувате или пък ще се обиколите само с близки и предпочитани от вас личности.

По различни поводи се връщате към миналото, анализирате го, може да обсъждате стари теми, които още не са намерили решение, вариант и сега той може да се оформи на хоризонта, включително като узнаете тайни, от които да се възползвате, намерите обходни пътища към целите си, ескалират варианти, погледнете на обикалящата действителност от един друг ъгъл, пак така разкриващ повече шансове.

На 02 януари предстои Новолуние, което може да обнови, подобри семейната среда на съществуване, да ви помогне да се справите с битови или имотни казуси, други, които до скоро сте отчитали за извън контрола си, понякога това ще се случва по един внезапен и често приятен начин.

На този ден /2 януари/- Меркурий ще премине във вашия зодиакален знак, така че през следващите седмици вие ще изразявате мнението си по-активно, това ще усили социалната ви активност, възможност да привличате внимание и да налагате мнение.

През цялото време няма да ви липсва внимание, подкрепа, не е изключено в обкръжението ви да има личност, която ви ентусиазира, повдига тонуса и настроението ви.

Повечето от вас ще прекарат празничните дни в приятна компания, по-шумно и запомнящо се…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер от мохер – ISABEL MARANT

Пуловер от мохер – ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от GABRIELA HEARST

Миди рокля от GABRIELA HEARST Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла риза от VICTORIA BECKHAM

Бяла риза от VICTORIA BECKHAM Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Боти от CHLOÉ

Боти от CHLOÉ Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Съчетаваме комфорт и стил в градска среда.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ