СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 28.09.2020 – 04.10.2020

x


Водеща тема за повечето от вас е материалното благополучие и то сега в значима степен се определя от подкрепа, до която можете да се доберете от страна на по-възрастни и/или авторитетни фигури, партньори, лични или делови, колектива, в който съществувате.

Възможно е някои от вас да се сблъскват с повишена конкуренция или пък изисквания, които да изискват да се мобилизирате, да дадете най-доброто от себе си, за да преодолеете това предизвикателство или да го превъртите във ваша полза.

В друг случай – вие сте в силно трансформиращ период, в душата ви се разгарят силни страсти и ви се налага да направите избор, който ще се отрази на бъдещото ви развитие.

Една от най-верните стратегии на този етап е да не губите по-далечни цели от поглед, също да намерите начин да обедините усилия с хора, които ще допринесат за благоденствието ви и да отстраните други, които ви нанасят щети.

Като резултат и в края на годината вие трайно ще сте утвърдили авторитета си, може да заемете по-добри обществени позиции, да повишите доходите си. Ако това е невъзможно на настоящата ви работа или колектив, в който се реализирате, тогава ще смените средата си…

Ясни послания за посоката на развитие получавате в дните на Пълнолунието, което е на 01 и 02 октомври.

Чудесен признак е, ако през тези дни вие по-скоро получавате подкрепа – финансова, морална, ако вашите желания се материализират дори и по един инерционен начин и без особени усилия към този момент.

Евентуални загуби обаче, ще ви покажат в по-ярки краски какво или кого трябва да отстранявате от пътя си, за да се предпазвате от щети.

Повишени разходи продължават да ескалират при мнозина, въпреки шансовете за повишение и на заработеното тази тенденция може да ви дестабилизира чисто материално и да изпитате известни затруднения. Внимавайте, правете си точни разчети…

В оптимален вариант – това са полезни инвестиции в бъдещия ви просперитет.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ