СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 28.09.2020 – 04.10.2020

x


Повечето от вас са ориентирани към по-далечни хоризонти на развитие, защото там откриват изход, решения, понеже в по-далечното бъдеще вие можете да реализирате вашите честолюбиви планове.

Успех на този етап продължава да ви носи общуването с хора извън близкото ви обкръжение, влиятелни или власт-имащи персони, демонстрацията на висока квалификация, евентуални пътувания.

На този фон вие можете да водите напрегнати разговори, в които ви се налага да се борите за интересите си или да внесете по-голяма яснота по отношение на теми, които ви тревожат, защото са извън контрола ви. Те могат да касаят тенденции, които са натрупани в миналото, ваши връзки, близки взаимоотношения, нещо друго и индивидуално, което ще се отрази на онова, което имате в един по-широк смисъл.

За да излезете своеобразни победители в този процес, вие трябва внимателно да балансирате върху способността ви аргументирано да отстоявате тезата си, но и да проявявате диалогичност, разбиране, за да избегнете конфликти или късане на връзки, които ще имат своето отражение. Ако все пак някои контакти или договори се прекратят, това ще се счита в повечето случаи като освобождение от вид товар… Но в такъв случай трябва да си намерите компенсиращ вариант за бъдещо развитие.

Най-важното на този етап е да си изберете по-дългосрочна стратегия, която да включва и подкрепа, изчистване на евентуални недоразумения или конфликти с хора, които влияят на сигурността ви в един по-широк смисъл.

През цялото време могат да ескалират изненади, които касаят ключови приоритети с дома, семейството ви, социалния ви статус. Нека това да е повод да инициирате промени, които ще доведат до нови и по-позитивни тенденции.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Подаряваме ви малко слънце в мрачния ден!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ