СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 28.10.2019 – 03.11.2019

x


През тази седмица ви вълнуват въпроси, които са свързани с по-далечни перспективи на развитие. Вие можете да разчупите статуквото и границите на възможното и да спечелите от това, за целта от вас ще се изисква да преговаряте с хора, които са влиятелни или извън близкото ви обкръжение, може би да пътувате, също да демонстрирате вашата висока квалификация и компетентност, ако се налага – можете да разширите вашите знания, да стартирате сега и това ще има благотворен ефект върху бъдещето ви развитие.

Хора стоящи далеч от вас, ви оказват много силно влияние, могат да ви фокусират върху тема, която ще обсеби вниманието ви през идния близо месец. Вие може да получите новини, предложения, да проведете подобни разговори, които да оставят дълбоко впечатление в душата ви, да определят бъдещето ви развитие.

Ако водите юридически дела, то през тази седмица ще ескалират показателни събития, в повечето случаи те ще са във ваша полза или ще минимизирате негативи. Въпреки всичко, не всичко ще е окончателно, уреждане на документи, включително правни ще изискват повече време, вероятно ще се преразглеждат, в оптимален вариант – ще получите втори шанс да насочите стари и не разрешени казуси във ваша полза. Случващото се е много показателно, получавате достатъчно подсказки на какво може да разчитате и от какво следва да се пазите, оценете това и си изградете оптимално подходяща стратегия. В обкръжението на мнозина има по-възрастна или авторитетна фигура, която влияе на материалното ви състояние. Отношенията с нея може да не са съвсем лесни, ако имате натрупани дългове, ще трябва да ги разплатите.

В друг случай – успявате да изчистите някои недоразумения, а това ще ви помогне да стабилизирате доходите си и дори да ги увеличите, да спечелите нещо, като минимум стабилност – финансова и не само… Съзнателни усилия в тази посока ще дават резултат…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ