СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 28.10.2019 – 03.11.2019

x


Вие сте в ключов период, който влияе на социалния ви статус – общо, в частност – кариерно развитие, брачни отношения, репутация като минимум. Понеже сте под влияние на Новолунието, вие може да поставите едно ново начало по горе описаните теми. Това ново начало обаче ще бъде свързано с въпроси, които са от миналото и все още не са намерили своя подходящ изход и решение.

През тази седмица може да проведете разговори, преговори, да чуете новини или да вземете решения, които ще обсебят вниманието ви и ще ви концентрират за дълго, да кажем през следващия месец, а може и много повече. Ясно е, че сега и в началото най-силно се влияе, дребни действия имат широко отражение, понякога скоростно, изненадващо и нека то да ви зарадва, това е напълно възможно, ако действате според случващото се, оценявате всичко, което ви дестабилизира и го отстранявате от пътя си, също допускате нещо ново и различно като линия на поведение, планове, визия за бъдещето и т.н.

Меркурий се обръща в ретрограден на 31-ви октомври, това ще ви подтикне да преосмислите взети вече решения, в друг вариант – ще ви помогне да се справите с пропуски и евентуални грешки от миналото, но много важни за бъдещето ви развитие и то по водещи приоритети, които ще засегнат вашата сигурност, просперитет генерално.

Оценете от какъв втори шанс искате да се възползвате, действайте и ще успеете.

Хора стоящи далеч от вас – буквално или в по-общ смисъл, могат да ви напрягат, мобилизират, да ви действат деструктивно. Ако водите юридически дела, то те няма да са лесни за вас, ще изискват качествена професионална подкрепа. Все пак ако има някакви натрупани дългове, вие ще трябва да ги платите. Ако ви се налага да пътувате, вероятно е по-добре да отложите на този етап, ако това е възможно…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени