СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 28.11.2022 – 04.12.2022

x


Вие сте във важен период относно вашето кариерно развитие, социален статус и т.н.

В душата ви могат да бушуват силни бури, страсти и желания, които в оптимален случай ще отключват повишена инициативност, борбеност, така че да демонстрирате най-доброто от себе си и да постигате успехи, на които после ще можете да разчитате и през следващите месеци, а може и повече.

Вие може да отключите някакъв шанс, който не е случаен, а е естествена развръзка и продължение на тенденции, които сте задали в миналото.

Сега успехи, признание могат да застанат на пътя ви, а нивото на удовлетворение много ще зависи от това какво сте натрупали като перспектива на развитие до този момент, дали сте се движили в правилна посока или се изискват в корекции.

Някои от вас ще получат неочаквана подкрепа, вид опора, която ще им даде повече увереност, стабилност за бъдещ просперитет. Ако не всичко се развива точно така, както искате или очаквате, тогава пред вас могат да се разкриват варианти на развитие, стига да ги търсите, ще ги откриете.

Може да установите, че някой ви пази гърба и може да разчитате на него особено в по-трудни или изпитващи моменти. Ще има и такива, които ще действат стратегически и пак така ще открият обходни пътища към целите си.

Сега е подходящо да бъдете максимално инициативни, за да не пропуснете някой шансове, въпреки че част от тях сами застават на пътя ви. Може да ви се налага да разпределяте повече времето си между лични и служебни приоритети.

Това може да внесе известно напрежение в душата ви, анализирайте го в конструктивна и градивна посока, а не обратното – в недоразумения с близките или на работното място. Ако това е процес, който ескалира в последно време, сега може да му влияете над обичайното, действайте различно, за да получите по-добър резултат от преди.

Полезно е да се пазите от недоразумения във вашия дом и семейство, делегирайте отговорности, споделяйте чувства, намерения, търсете общи интереси и визия за бъдещо развитие, за да не се пропука най-близката ви среда на съществуване, образно казано.

В друг случай – битови и имотни казуси заемат голяма част от вниманието ви, изискват повече търпение, за да се справите с тях.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени