СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 29.06.2020 – 05.07.2020

x


Вашият творчески потенциал расте със съответните позитиви- да срещате все по-широка подкрепа от страна на важни за вас хора.

Взаимоотношения с любими личности /партньори, пораснали деца/ продължава да бъде актуална. Ако са възникнали недоразумения в близкото минало, то сега ще можете да ги изчистите, понякога и по един бърз и изненадващ начин. В друг случай- заздравявате връзките си следствие на разяснителни разговори…

Чувате интересни новини, предложения и по този начин може да си върнете минал шанс или да привлечете подкрепа, съюзници, които ще ви бъдат много полезни.

Колкото сте социално по-активни, преговаряте, изказвате идеи, толкова по-широки перспективи на развитие ще разгръщат пред вас.

Заплетени ситуации във вашия дом също могат да намерят решение. Мнозина ще инвестират в дома си и това ще се окаже благоприятно обстоятелство, също-може да се справите с имотни или битови казуси, ако това ви интересува, още- да разчитате на близките си, ако се нуждаете от това.

Навлизате в период, през който финансовите ви амбиции ще растат или това е необходимост да защитавате онова, което имате-общо. Сега може да очертаете нови и по-добри перспективи в тази сфера от живота ви, чрез собствената ви инициативност или подкрепа от срана на влиятелни личности.

В друг случай- вие ще обновите доходите си, може да надникнете в по-далечното бъдеще, съответно на какво можете да разчитате, за да забогатеете, така че да си изградите стратегия…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Очарованието се крие в простите неща.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ