СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 29.06.2020 – 05.07.2020

x


На повечето от вас може да им се налага да разпределят подчертано времето си между лични и служебни приоритети и в този процес мнозина ще пренаредят ангажиментите си, така че да са по-ефективни. Вие може да се справяте все по добре, дори и следствие на подкрепа, до която се добирате от страна на близки и роднини, на семейството ви.

Ако в последно време е ескалирало напрежение, дори неприятни изненади в този сектор /дом, семейство, недвижимо имущество/, то сега ще можете да ги канализирате в оптимално подходяща за вас посока, все пак това ще зависи и от собствената ви инициативност, желания и т.н.

Към вас се възвръща минал шанс, отново засягащ- местоживеене/семейство и  работа, двете теми ще са взаимно свързани подобно на скачени съдове- влияете на едното, а то се отразява на другото. Помислете, изградете си стратегия, а звездите ще ви подкрепят.

На този фон вашата социална активност все повече ще расте, вие може да влизате в словесни двубои, да се борите за интересите си и през тази седмица това може да е повод за победа, да привлечете нещо важно за вас-любов, пари, морално удовлетворение.

Взаимоотношенията с околните, начина ви на мислене и изразяване ще се променят и това е тенденция, която ще ескалира през идното полугодие. Вероятно и ще има повод за това, може да сте предизвикани, но ораторските ви способности ще правят победители…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Градски шик в лятно време.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ