СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 29.08.2022 – 04.09.2022

x


Все по-важна тема се превръщат вашите партньорски отношения.

Вашите успехи на различни нива в личен и делови аспект, пряко ще се определят от подкрепата или одобрението, до които можете да се доберете.

Изглежда, че повечето от вас трябва да се концентрира точно в това направление, така по-лесно ще постигат целите си, ще осъществяват намеренията си, включително като делегират отговорности, имат на кого да разчитат и т.н.

Възможно е в този процес да имате усещането, че трябва да правите повече компромиси с отсрещната страна и на практика да е точно така.

В оптимален случай – внимателно избирате кого да допуснете до себе си и от кого да страните, с кого да обедините усилия, с кого да прекратите контакт, това ще определи много от бъдещото ви развитие.

Ако забележите, че е в партньорските ви отношения назрява напрежение, това важи за семейните риби или такива, които живеят със своя партньор, но и всички останали в различна степен, тогава се опитайте да елиминирате тези разногласия своевременно, за да не порастват и в бъдеще и със съответните последици.

Мнозина ще водят разяснителни разговори, включително и по чисто финансови приоритети, търсете общи и обогатяващи цели, евентуално противопоставяне може да ви нанесе щети.

Някои от вас ще инвестират в своя дом, в най-близката си среда на съществуване или ще могат да разчитат на семейството си, материално и морално, но крайният изход и резултат пак така ще зависят от подкрепата, която можете или трябва да получите от най-близките си, дори и това да изисква известен компромис.

В чисто професионален аспект притежавате доза късмет, но в по-ярки краски набелязвате онова, което застава на пътя ви за вашата реализация, ако трябва да оставите нещо зад гърба си като ангажимент, защото само ви натоварва, но не ви носи полза – това ще бъде по-видно от обикновено и ще ви подтикне да вземете мерки.

Действайте, внесете промени, които могат да ги направят по-успешни. Ако такива преобразувания са необходими, ще получите подсказки за това, пред вас могат да се разкрият и варианти, ако търсите, ако се стремите към вид съдружие и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Този декември очакваме!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ