СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 29.08.2022 – 04.09.2022

x


Може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът или че трябва да вземете важно решение, което ще определи вашите стабилност – финансова и не само.

Посоката много ще зависи от това на кого можете да разчитате, морално или в чисто материален аспект.

Очевидно, че ще трябва да си сътрудничите или да се ориентирате към личности, които могат да подкрепят честолюбивите ви планове…

Успехите ви  пряко ще зависят от подкрепата, към която трябва да се устремите съвсем целенасочено…

Този процес може да е свързан с необходимостта от известен компромис, напрежение или противопоставяне на интереси, които трябва да преодолеете и като балансирате между ваши и чужди мнения, намерения, гледна точка.

В друг случай – вашите разходи сега могат да растат, но това да са неизбежни инвестиции във вашето бъдеще, във вас самите, в любими хора или бизнес, ако имате такъв.

Мнозина ще взаимодействат активно с чужди ресурси, финансови институции, бъдете внимателни в такъв случай, изрядни в документи и не поемайте прекалено големи рискове.

Информационният поток през цялата седмица е доста усилен, може да водите емоционални разговори, които ще оформят по-далечни перспективи във  важни за вас връзки, ще повлияят на позициите ви в най-близката ви среда на съществуване.

Всичко може да се развие във ваша полза, но трябва да се пазите от евентуални преувеличения, така че да не стане „от клечка – мечка“.

В оптимален случай – водите преговори, които ще очертаят по-добри бъдещи перспективи,  които ще ви въодушевят, ще допринесат и за по-позитивни настроения.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени