СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 30.08.2021 – 05.09.2021

x


Все по-важна тема за вас се превръщат важни за вас връзки, партньорски отношения, лични или делови. Около вас има хора, които повдигат адреналина ви, дават ви интересни и ценни съвети, могат да ви направят доста креативни приложения, понякога и изненадващи и под формата на внезапен шанс.

Вие самите може да усилите тази тенденция като преговаряте за интересите си, търсите подкрепа от страна на хора, които ще подкрепят идеите ви, интересите ви, намеренията ви…

При всички случаи общуването ще се превръща в проводник на множество възможности, особено през втората част от седмицата. Въпреки това, не всички ще са чак толкова добронамерени към вас, възможно е да ескалира напрежение между вас и определени личности, това може да е конкуренция, а може и да са откровени недоброжелатели, с които трябва да подходите доста стратегически, за да се справите.

Ако това е невъзможно, тогава може да се наложи да ги отстраните от пътя си, да скъсате определени контакти и т.н.

Партньорските ви отношения също са в фаза, която изисква повишено внимание, защото се оформят тенденции, които са по-дълготрайни.

Възможно е вашият партньор да проявява по-голяма критичност към вас, понякога може да ви изглежда, че той не е твърде толерантен, но е хубаво да проследите причинно-следствени връзки в такъв случай и може да установите, че има какво да научите от неговите думи, отсрещната страна може да играе ролята на своеобразен коректив.

Ако между вас и другите сега всичко е спокойно, радвате се на разбирателство и хармония, тогава може да се поздравите и да бъдете уверени, че сте на прав път и може да разчитате на здрави и лоялни отношения.

През втората част от седмицата може да спечелите нещо под формата на морално удовлетворение или пък чисто материално, то няма да е случайно, а ще бъде следствие на усилия, които сте полагали до този момент и се възвръщат към вас под формата на награда…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ