СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 30.08.2021 – 05.09.2021

x


Вие се намирате в силно трансформиращ период, през който преоценявате всичко важно или ценно за вас. Разбирате в по-ярки краски на кого и в каква степен може да разчитате, това ще ви подтикне да вземете  определящи решения.

Подходящо е сега да се концентрирате върху това да укрепите връзки, които могат да ви подействат обогатяващо, буквално и в по-общ смисъл.

На този етап успехите на различни нива от живота преминават през необходимостта да откриете вид подкрепа  от хора, които могат да се превърнат в мост към вашето благоденствие.

Такава подкрепа, понякога неочаквана, тайна или под формата на алтернатива, можете да отключите през втората част на тази седмица и в началото на следващата.

Някои от вас ще разчитат предимно на семейството си или пък ще могат да подобрят домашната, семейната среда, особено през втората част на периода. Всичко това се случва на фона на повишени разходи, понякога над средното ниво.

Нека това да се превърне в повод за анализ какво ви дестабилизира, точи ресурсите ви, за да вземете по-радикални мерки, защото на този етап част от тези разходи се отчитат за неоправдани или по-скоро като загуба, за да се справите с това предизвикателство трябва да се замислите какви обстоятелства или дори хора трябва да отстраните от пътя си, да промените подхода си може би, за да се справите и да избегнете бъдещи  щети.

Само не позволявайте чисто материални приоритети да застават между вас и любими хора. Нека това да се превърне в повод  да откриете с определени личности – общи и обогатяващи цели. Идеи за пътувания, общуване с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение, ще се оказват отличен отдушник  за евентуално напрежение.

Опитайте се да излезете извън границите на познатото чрез разширяване на вашето влияние, чрез демонстрация на висока квалификация, чрез пътувания…

Ако сте сами, може да срещнете любовта на път, ако имате партньор, може да оздравите отношенията си чрез пътувания през втората част на тази и през следващата седмица.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени