СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 22.08.2016 – 28.08.2016

x

1-Aries


Дните ви стават все по-пълни с ангажименти, но растат и шансовете за себереализация в избраното от вас направление. Възможностите пред вас се множат и ако имате ясно поставена цел, която да преследвате, вероятността да я постигнете е повече от голяма. Онова, което може да препятства устрема ви напред и нагоре, са предимно хора, които се отчитат за „далеч стоящи” от вас – включително чужденци, висшестоящи личности, понякога по-възрастни авторитети, роднини, взаимодействие с персони на „закона”- буквално или в преносен смисъл. Сега е правилно да концентрирате усилията си върху една водеща тема, с визия за по-далечното бъдеще, а мнозина ще бъдат насочени да действат точно по такъв начин, ще проявят забележителна воля, за да постигнат желаното, ако не веднага, то по етапно през следващите месеци.

Ритъмът на ежедневието ви се променя, понякога това може да се отрази и на навици, съпътстващи приоритети, които се пренареждат по различни поводи. Периодът е много подходящ да получите своеобразна награда за положени усилия през изминалата близо година. Това може да е повишение, назначаване на нова длъжност, морално поощрение или друго… Ако указанията на звездите не съвпадат с очакванията ви обаче, тогава вероятно качествено ще промените своята стратегия, бъдещи планове и т.н.

В понеделник привличате внимание, вие сте инициативни, бих казала пробивни. Пазете се само от спонтанни реакции, способни да изненадат и вас, и околните като следствие и резултат.

Вторник и сряда могат да материализират ваши мечти, може да получите своеобразен подарък. Положените усилия са подчертано резултатни.

В четвъртък и петък получавате ценни новини, от които да се възползвате, някои от тях не е изключено да ви раздразнят, дори разтревожат, но знанието винаги е сила – насочете го в конструктивна посока, а не безсмислени спорове или други деструктивни реакции.

В събота и неделя имате нужда от почивка или най-добре се справяте с дела, които са свързани с вашия дом, семейство, получавате нужната подкрепа и разбиране.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник е, офисът ни зове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ