СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 17.10.2022 – 23.10.2022

x


През тази седмица може да чуете новина, да проведете разговори, които ще ви шокират,  могат да ви помогнат да узнаете тайни, скрити процеси, ако има такива, така че да промените ваши връзки, дори договори и според чутото.

Звездите много силно ви подтикват да си направите равносметка с какво да продължите напред, какво да оставите зад гърба си, защото е изживяло своето време, ако има такова това ще бъде по-видно от обикновено.

Информационният поток е много усилен, носи ви ценни знания, то може да се отнася до  взаимодействието ви с вашето обкръжение, може да ви посочва преобразувания, които засягат ваши близки и роднини.

През тази седмица може да спечелите нещо важно за вас, чисто материално, но не само,  това може да е вид удовлетворение, за някои – тайна и сбъдната мечта или вариант за развитие, който се оформя на хоризонта и радва сърцето ви.

От вас ще се сдобият с вид опека, все едно че някой ви пази гърба или все се намира кой да ви помогне, може да откривате и авариен изход, ако се нуждаете от такива.

На 23-ти октомври Слънцето и Венера почти едновременно ще нахлуят във вашия зодиакален знак, може да почувствате това като облекчение или усещане, четирилистната нова страница, след което ще направлявате събитията много по-лесно и ще вземете нещата във ваши ръце…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Розовото е състояние на духа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ