СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 02.05.2022 – 08.05.2022

x


Фокус за повечето от вас са партньорските отношения, през тази седмица вие можете да ги оздравите, обновите, да ги насочите в една по-позитивна и желана за вас посока.

Вашите желания са силни, отключват преобразувания, които могат да бъдат напълно  благоприятни за вас, защото усещате подкрепа и одобрение от отсрещната страна.

Ако това в някои случаи не е така, тогава периодът е благоприятен да насочите тенденциите в едно по-подходящо за вас направление, да изчистите евентуални недоразумения и т.н.

Не е изключено отсрещната страна да се държи по-непредвидимо, не е задължително това да е лошо, може да ви изненада с по-голяма адаптивност, предложения или нещо друго.

Припомням, че сега сте в период след слънчево затъмнение, значи случващото се има по-широко отражение за следващото полугодие или повече. Възползвайте се, бъдете по-инициативни и действията ви ще имат своето отражение. Сега може да сбъднете вашите съкровени желания, действията ви са съпътствани от повече късмет.

Ако сте сами, периодът е благоприятен да започнете нова връзка, тя може да бъде с личност, която е по-свободолюбива, но допринасяща за повече свежест или разнообразие във вашия живот.

На работното ви място ще се радвате на все по-широка подкрепа, дори и на доза късмет в ежедневието, тази тенденция ще расте през втората част на седмицата. Лек флирт с колега  може да прерасне в нещо повече, ако желаете.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени