СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 03.06.2024 – 09.06.2024

x


Повечето от вас се нуждаят от някаква промяна или пък вид мобилизация, за да преодолеят предизвикателство и да получат удовлетворение.

Може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът и на практика може да е точно така, вие ще изберете посока според анализи: „кое колко струва и дали си заслужава цената“, в един по-широк смисъл…

Вашите чувства и преживявания сa ярки, понякога крайни, но въпреки всичко се филтрират от разума или пък се „охлаждат“ от рационални преценки… Всичко това може да ви помогне да се отърсите от деструктивни влияния, ако има такива…

Преоценявате всичко ценно за вас и в този процес ще оздравите онова, което има бъдеще, а останалото може да остане в миналото, но в такъв случай няма за какво да съжалявате.

Ескалират повишени разходи, но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции. Част от тези инвестиции могат да бъдат във вашия дом и семейство, в такъв случай ще се отчитат за правилни.

Все пак е полезно да се пазите от финансови манипулации, поемане на големи рискове или харчове, за които после може и да съжалявате.

Взаимодействието с финансови и държавни институции носи известен риск, но ако сте изрядни в документи, не губите по-далечни цели от поглед, тогава трябва всичко да е наред.

Добре се справяте с приоритети, които касаят недвижимо имущество, местоживеене,  уреждане на наследствени казуси, ако това ви интересува.

В любовта – вашите отношения се тестват за здравина, може да се нуждаят от някаква трансформация, сега можете да въздействате на всичко това и над обичайното, стига да не са преминати определени граници, възползвайте се…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени