СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 04.01.2021 – 10.01.2021

x


Водеща тема за вас си остават важни за вас взаимоотношения с близкото ви обкръжение или ваши партньори – лични или делови… Може да водите напрегнати разговор, преговори, които ще се превърнат в повод да наложите мнението си, утвърдите интересите си или да не позволите да бъдете изместени от вече утвърдени позиции.

При всички случаи околните ще ви оказват все по-силно въздействие, тази тенденция ще расте и през втората част от периода, че и през следващата седмица. В оптимален вариант, към който трябва да се стремите – това ще се превърне в повод да привлечете на ваша страна вид опека от страна на енергични и влиятелни личности.

Все пак околните ще се държат изненадващо и твърде непредвидимо, нека това да е повод да обновите важни за вас връзки, лични или делови, като отстраните някои слаби места и наблегнете на позитиви, общи интереси, които ще ви помогнат да обедините усилия и да си помагате в посока по-добро бъдеще и благоденствие.

Ако това е невъзможно, тогава може да прекратите контакти, които явно повече ви напрягат и дестабилизират, вместо да са ви полезни.

Навлизате в период, през който е по-добре да си сътрудничите, да намерите начин за това, но също така да избягвате конфликти, които могат да ви нанесат щети в един по-широк смисъл, ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

Друга важна за вас тема – това е семейството или пък разрешаване на битови, имотни казуси или такива, които са свързани с местоживеене. Отново посоката ще се определя от взаимодействието и влиянието, намеренията на близките ви, те вероятно не винаги ще кореспондират с вашите желания, но вие можете да ги съвместите, да намерите баланс и отново с визия за по-далечно бъдеще, взаимопомощ и разбиране, въпрос на избор и на лична преценка…

Трябва да се има предвид обаче, че промени в този сектор са дълготрайни, те едва сега стартират, а в началото винаги по-лесно се влияе.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в летен вариант.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ