СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 04.01.2021 – 10.01.2021

x


Водеща тема за повечето от вас към настоящия период е материалното ви благосъстояние като през тази и следващата седмица вие можете да предприемете важни действия, които да имат широко отражение върху онова, което имате – общо.

От една страна от вас ще се изисква да бъдете по-адаптивни към нови условия на труд, нарастващо напрежение или ангажименти, с които можете да се справите като делегирате отговорности или пренаредите приоритетите си.

Възможни са нови изисквания, предоговаряне на трудови договори, колкото сте по-адаптивни, проявявате креативност, стремите се да привличате на ваша страна влиятелна или власт имаща подкрепа, но и избягвате конфликти с хора, които влияят на кариерното ви развитие, толкова по-далеч може да стигнете, да превъртите някои предизвикателства в полза, вашата популярност същност може да нарасне, а това ще бъде много полезно в значима конкурентна среда.

При всички случаи ежедневието ви ще забърза своя ритъм в значима степен…

Ако не всичко се развива точно така, както желаете, тогава през тази или следващата седмица може да прекратите договори и да се ориентирате към друга реализация, която ще ви дава повече свобода на действие, ще ви ориентира към нещо ново и модерно или ще изисква от вас да включите подобен елемент, може и високи технологии…

Насочвайте внимателно, защото новите тенденции ще са добри и трайни. Още през първите дни на настоящия период, може да чуете новини или предложения, които ще трансформират бъдещето ви развитие и не като да е в положителна посока.

Вашата социална активност и създаването, укрепването на връзки, както казах вече, ще ви гарантира просперитет, ще ви помогне по-лесно да преминете бързо променяща се обстановка, изисквания и т.н…

Любовта постепенно ще премине на заден план или пък ще се филтрира от съвсем практични оценки, понякога и от типа на: „какво давам, а какво получавам“ и съответните последици.

Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си или да промените нещо в навиците си, за да сте по-здрави…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнено поло от CHLOÉ

Вълнено поло от CHLOÉ Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Влизаме в новата седмица, така!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ