СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 04.01.2021 – 10.01.2021

x


Водеща тема за повечето от вас към настоящия период е материалното ви благосъстояние като през тази и следващата седмица вие можете да предприемете важни действия, които да имат широко отражение върху онова, което имате – общо.

От една страна от вас ще се изисква да бъдете по-адаптивни към нови условия на труд, нарастващо напрежение или ангажименти, с които можете да се справите като делегирате отговорности или пренаредите приоритетите си.

Възможни са нови изисквания, предоговаряне на трудови договори, колкото сте по-адаптивни, проявявате креативност, стремите се да привличате на ваша страна влиятелна или власт имаща подкрепа, но и избягвате конфликти с хора, които влияят на кариерното ви развитие, толкова по-далеч може да стигнете, да превъртите някои предизвикателства в полза, вашата популярност същност може да нарасне, а това ще бъде много полезно в значима конкурентна среда.

При всички случаи ежедневието ви ще забърза своя ритъм в значима степен…

Ако не всичко се развива точно така, както желаете, тогава през тази или следващата седмица може да прекратите договори и да се ориентирате към друга реализация, която ще ви дава повече свобода на действие, ще ви ориентира към нещо ново и модерно или ще изисква от вас да включите подобен елемент, може и високи технологии…

Насочвайте внимателно, защото новите тенденции ще са добри и трайни. Още през първите дни на настоящия период, може да чуете новини или предложения, които ще трансформират бъдещето ви развитие и не като да е в положителна посока.

Вашата социална активност и създаването, укрепването на връзки, както казах вече, ще ви гарантира просперитет, ще ви помогне по-лесно да преминете бързо променяща се обстановка, изисквания и т.н…

Любовта постепенно ще премине на заден план или пък ще се филтрира от съвсем практични оценки, понякога и от типа на: „какво давам, а какво получавам“ и съответните последици.

Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си или да промените нещо в навиците си, за да сте по-здрави…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък е, личи си по усмивките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ