СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 04.12.2023 – 10.12.2023

x


Чудесна новина за вас Скорпиони, защото Венера ще транзитира през вашия зодиакален знак от 5 декември и през идния около един месец вие ще усетите тази прекрасна закрила и вид опека като привличате с по-голяма лекота внимание, пак така печелите симпатии и одобрение.

Ще усетите това благотворно влияние през настоящия период чрез приятни известия, конструктивни разговори, защото усещате, че има на кого да разчитате.

Вашата популярност расте, няма да ви липсва внимание и компания.

Чудесен период да оздравите сърдечни връзки, ако в близкото минало са се натрупали недоразумения, сега можете да ги изчистите.

На този фон – чисто финансови приоритети също са важна тема. Мнозина полагат доста усилия, за да стабилизират и подобрят доходите си, на този етап това „увисва във въздуха“,  но това не означава, че старанието ви няма да бъде възнаградено, но вероятно ще трябва да изчакате, да се справите с някои недоразумения, които ще забележите, може би да работите върху проекти, които допринасят за печалбата ви като „шлифовате“ вашите постижения,  изчистите евентуални пропуски… В друг случай – растат разходите, които може да са и неизбежни инвестиции във вас или ваши близки, още повече, че приближават празници… Все пак анализ, който е по-дългосрочен и показващ какво допринася за вашите печалби и евентуално какво ги препятства, ще бъде много полезен, за да канализирате тази мощна енергия в оптимално позитивна за вас посока, а след това всичко да се движи повече по инерция и да ви подейства обогатяващо, възнаграждаващо…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени