СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 04.12.2023 – 10.12.2023

x


Вашата покровителка Венера навлиза в зодиакалния знак скорпион на пети декември,  така че през идния около един месец вие ще преследвате вашите желания и цели с голяма страст, интуитивно, стратегически, така че вероятността да ги реализирате на практика ще расте перманентно. В този процес е добре да се доверявате и на вътрешния си глас, който ще ви показва оптимално правилна посока.

Имате възможност да повишите доходите си, да подействате добре на онова, което имате – общо. Това може да се случи като получите своеобразна награда за авторитет и качества,  които демонстрирате на работното си място и те се ценят по достойнство, защото ескалират процеси, които са като развръзки на старание, което е в посока да утвърдите авторитета си,  да повишите благосъстоянието си… Ако се движите в правилна посока, вероятността да се радвате на подарък или заслужена разплата, на нарастване на заплащането, ако условията на труд го позволяват, тогава това ще се случи сега…

Същевременно, повечето от вас съществуват в повишена конкурентна среда, хубаво е да се пазите от конфликти, които могат да се задълбочат, да навредят на много обещаващо бъдеще или е препоръчително да внимавате и да страните от хора, които са способни да ви разминат с някои очаквания… Засега усещате само първи сигнали в тази посока, вземете мерки, защото в началото винаги по-лесно се влияе.

На този етап любовта е на заден план или се филтрира от съвсем практични оценки.   Чудесен признак ще бъде, ако всичко е наред между вас и ваши близки, с които сте сърдечно обвързани, значи ще може да разчитате на същото и в бъдеще.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кожено яке и блясък – да живее свободата!

Ако сте пропуснали
Най-четени