СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 05.02.2024 – 11.02.2024

x


През настоящата седмица около вас има личност, която ви подкрепя, повод е за вид удовлетворение, докосва сърцето ви, можете да разчитате на нея.

В друг вариант – чрез вашите комуникативни способности вие успявате да превъртите  всякакви предизвикателства в полза, вашата убедителност е значима, а общуването се превръща в проводник на възможности.

Въпреки всичко, част от хора от вашето обкръжение може да се държат непредвидимо и да ви изненадват със своето поведение. Понякога това може да е вашият партньор, членове на вашето семейство. Случващото се ще ви показва дали някои ваши връзки не се нуждаят от промяна и обновление, за да се съхранят. Вие действително може да допуснете нещо ново и различно, за да получите по-добър резултат от преди, за да се справите с някои предизвикателства, които се отключват в този сектор от живота ви. Полезно ще бъде да анализирате първопричините на случващото се, така ще може да вземете оптимално правилни мерки.

Ако  изчистването на различия между вас и ваш партньор или важна за вас е личност е невъзможна, тогава вие може внезапно да прекратите съответната връзка…

Все по-важна тема се превръща и вашия дом, семейство, приоритети, които се отнасят до местоживеене, недвижимо имущество, среда на съществуване. Може да чуете новини или да възникнат нови обстоятелства, на които трябва да реагирате. Припомням, че чрез дар словото си можете да насочвате, ако желаете и не са преминати определени граници.

На 10-ти февруари предстои новолуние, което винаги дава възможност за ново начало, то може да обнови живота ви на различни нива, възползвайте се и не забравяйте, че в началото винаги по-лесно се влияе.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кожено яке и блясък – да живее свободата!

Ако сте пропуснали
Най-четени