СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 05.02.2024 – 11.02.2024

x


Звездите ви фокусират силно върху любими хора, върху вашия дом и семейство. От вас може да се изисква да укрепите взаимоотношения, които влияят на вашата сигурност или чувство на щастие…Ескалират изненади в този сектор, които ще ви помогнат да си „сверите часовника“, образно казано…

Не е изключено ваши близки да имат нужда повече от вашата подкрепа – финансова или морална.

В друг вариант, ако във връзките ви са се натрупали недоразумения, различия, сега от вас ще се изисква да ги изчистите преди да продължите напред, иначе преобразуванията ще  навлязат по външни и независещи от вас причини.

Сърдечни връзки се тестват за здравина, чрез вид адаптивност и разяснителни разговори ще се преодолеят предизвикателства, ако това е невъзможно, тогава внезапно може да прекратите контакти, които са се оказали ненадеждни, некоректни или безперспективни. Ще имате достатъчно подсказки в това направление, за да разберете, вземете мерки или решения.

Все пак внимавайте чисто финансови въпроси да не застават между вас и близките ви.

Ако това не е ваша тема, тогава вие може да се концентрирате върху нещо друго, чрез което може да разгърнете и демонстрирате вашия потенциал, ще действате непредвидимо, креативно, може да инвестирате в себе си или в бъдещето си развитие, за да постигнете конкретно желание.

Бъдете нащрек при взаимодействието с финансови институции, внимавайте да не ви подведат хора, които имат отражение върху материалното ви състояние, не се предоверявайте, действайте бързо, ако се налага, за да вземете мерки и да се предпазите от евентуални щети.

Може да се възползвате от новолунието, което е на 10-ти  февруари, за да разкриете пред себе си нови възможности, дори и като разчитате на доза късмет.

Повечето от вас откриват любовта в семейството, топлота и разбиране у дома…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчно – лежерно.

Ако сте пропуснали
Най-четени