СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 05.03.2018 – 11.03.2018

x


Вие сте все по-натоварени с ангажименти, но и възможности да се развивате и да демонстрирате отлични резултати, които ще бъдат оценени и подкрепени от околните. Но не всички ще бъдат чак толкова доброжелателните към вас. През втората част от седмицата ще се налага да се съобразявате повече от обикновено с изискванията на по-възрастни или авторитетни личности. В друг вариант – ескалират „стари теми на нов глас“, така че най-накрая да намерите изход и решение на спорни казуси. Ако компромис не се открие, тогава може да скъсате отношения, че и договори, ако не през тази, то през следващата седмица. В такъв случай – пред вас ще се разкриват внезапни и нови, понякога изненадващи шансове за развитие.

Вие се разкъсвате между това, което искате да правите и ви се налага да вършите. Занимания, които се отнасят по-скоро до хоби или частна инициатива, се развиват скокообразно, не твърде гладко, но затова пък с обещание за отлични резултати, които ще прорастват почти през цялата година, стига сега да бъдете максимално инициативи, че и да направите важен избор – в каква посока да влагате енергията си.

Партньорските отношения се развиват добре, това, което може да ги вгорчи са чисто материални неуредици. Разходите ви продължават да растат и следва да сте особено внимателни, да не предприемате прекалено рискови и спонтанни действия, за да не съжалявате на по-късен етап…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ