СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 05.03.2018 – 11.03.2018

x


Ежедневието ви е все така доста натоварено, но вие сте в хубав период да утвърдите позициите си на работното място, да повишите доходите си, ако естеството на ангажиментите ви е такова, че позволява изкачване по йерархичната стълбичка. Ако нямате подходяща работа, тогава е възможно да възникнат интересни предложения, възможности, от които да се възползвате.

Налага ви се да се справяте с ескалиращата конкуренция и повишени изисквания. Звездите са на ваша страна, особено, ако работите в съдружие или привлечете на ваша страна влиятелни личности. Възможни са спорове, в които дипломатично, но и твърдо трябва да отстоявате интересите си, за да не бъдат изместени и подменени.

В близкото ви обкръжение се появяват хора, които силно ви подкрепят. В друг вариант, ако сте сами – можете да откриете любовта, няма да липсва интерес към вас, внимание… Ако сте обвързани – моментът е подходящ да изчистите евентуални недоразумения и да скрепите връзките.

Ако сте семейни – налага се да  балансирате между лични и служебни приоритети, така че да избегнете евентуални недоразумения. Въпроси, отнасящи се до благоустройство в дома или пък разрешаване на битови, имотни казуси, също могат да се превърнат в елемент на спорове. В такъв случай е важно да насочвате внимателно, защото новият фон, който се оформя в тази сфера, е дълготраен, а сега сте все още в началото на трансформации, които ще прорастват и през следващите месеци. Съобразете се с обновяващата се обстановка в този сектор и насочвайте в оптимална за вас посока, за да се канализира тази енергия в събития, които ще се превърнат стабилна база на развитие, а не обратното.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ