СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 06.03.2023 – 12.03.2023

x


На 7-ми март Сатурн навлиза в зодиакалния знак Риби и ще остане там през следващите около две години и половина. Това ще повлияе на вашите сърдечни връзки и вие може да станете по-взискателни към тях, да не допускате лесно човек във вашето сърце, вероятно няма да раздавате вашите чувства толкова щедро в бъдеще и дори понякога може да изглеждате по-хладни.

Ако имате деца, ще станете по-строги и към тях. Същевременно, ще проявявате лоялност и ще цените високо онези, на които можете да разчитате. Вашето сериозно отношение към хора, с които сте сърдечно обвързани, ще предизвикат и съответна реакция от тях.

В оптимален случай, това ще допринесе за доверието и уважението между вас. Самите вие може да поемете по-големи отговорности спрямо тях, но само тогава, когато те са заслужили това. Иначе, може да нахлуе известно отчуждение между вас и близките ви, но това ще бъде само в случай, когато съответните равносметки и анализи на миналото водят в тази посока.

От вас ще се изисква съзнателно да намирате и малко повече време за развлечения, да радвате сърцето си, да не бъдете прекалено строги, включително и към вас самите.

През настоящия период вие имате шанс да оздравите и подобрите сърдечните си отношения и те може да бъдат във фокуса от внимание, така и ще бъде, когато те са перспективни имат място в бъдещето ви развитие. Това, което може да наруши доброто настроение, може да бъде повишени разходи…

В друг случай – ако между вас и любим човек има нарушено доверие или липсва лоялност, тогава те постепенно ще изплуват на повърхността и със съответните последици, тази тенденция в значима степен ще продължи и през следващата  седмица.

В каква посока се движат тези ваши връзки в значима степен разбирате в дните на пълнолунието, което е на седми март. В работата ескалират множество възможности и удовлетворение, през следващата седмица те могат да се изразят и като повишаване на доходите или изкачване по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени